divendres, 14 de setembre del 2012

COED 1: La primera classe


Avui hem fet la nostra primera classe de COED i ha consistit en descriure’ns a nosaltres mateixos. Cada persona s’havia de descriure a ella mateixa per tal de donar-se a conèixer als altres. Un cop feta aquesta primera activitat s’han recollit els fulls i s’han repartit aleatòriament a diferents companys/es de la classe. Desprès, cadascú ha llegit la descripció d’aquella persona i ha tingut que qualificar-la amb tres adjectius. I finalment, s’havien de elaborar dos preguntes que ens suggerís la seva descripció.

I la segona part, ha consistit en llegir en veu alta algunes redaccions amb els seus adjectius i voluntàriament es podia aixecar la persona que s’havia descrit així.

Reflexió:

M’ha semblat interessant el fet d’autoreflexionar sobre qui som nosaltres per tal de poder donar-nos a conèixer una mica més als altres. D’altra banda, és curiós com una persona a partir d’una descripció feta amb la seva pròpia mà pot arribar a donar tanta informació sobre qui és. Però, tot i així, ha resultat difícil arribar a trobar tres adjectius per definir-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada