dimarts, 23 d’octubre del 2012

COED 6: Qui ets tu?

A partir d’una mirada i un gest, tot pot resultar ésser més clar.

Descripció:

Núria, un nou món per descobrir.
De repent va aparèixer per aquella porta amb un somriure tímid i simpàtic a la vegada, i amb una mirada encuriosida per saber el que trobaria en uns moments.
Una noia d’estatura mitja, amb uns ulls ben grans per travessar la mirada de qualsevol persona, amb un camí ple d’experiències que a poc a poc l’han anat deixant petjades en la seva persona... Li agrada esta en família, el seu desig quasi bé més gran és arribar a ser mestra d’una escola bressol, té una sensibilitat que no dubta en destapar, somia desperta i això, li encanta. A més, té un esperit lluitador per lluitar contra casi qualsevol adversitat si realment desitja alguna cosa. És d’aquells essers humans que volen esbrinar per ells mateixos si allò que li diuen es cert, vol aprendre dels seus propis encerts i errors. És amiga de les seves amigues, generosa, comprensiva, sap escoltar i també mostra la seva inconformitat quan no està d’acord en alguna cosa.
Va caminant, tancada en els seus pensaments i emocions, pas a pas va trobant noves idees per poder transmetre-les a les persones que la rodegen, inquieta per estimar i donar-se als altres... Volar, ella vol volar ben alt sentint les carícies de l’aire i dels núvols.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada